Telstar en NCN Capital gaan samen de financiële wereld op zijn kop zetten

  • On maart 1, 2019

 
 —————————PERSBERICHT—————————————


Velsen – NCN Capital en Telstar zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf nu stelt Telstar haar sponsoren en leveranciers in staat om zelf het stuur in handen te nemen wanneer het gaat om het betalen van facturen.  Telstar verbetert hiermee niet alleen de relaties met haar ketenpartners maar ontvangt ook van NCN Capital een financiële vergoeding voor alle relaties die kosteloos gebruik willen maken van het NCN Capital platform.

 
 Een belangrijk deel van je werkkapitaal zit opgesloten in je betaaltermijnen (debiteuren/crediteuren). Huidige financiële oplossingen zijn kostbaar, moeilijk te verkrijgen en beperken je ondernemersvrijheid. Door tegengestelde belangen en inefficiëntie gaat er veel geld verloren in de supply chain.

NCN Capital is een fintech die geldstromen binnen de supply chain verbetert met moderne technologie en samenwerking. Het resultaat: Geld vrijmaken in de supply chain om te ondernemen zonder dure externe funding, rendement maken op je werkkapitaal, financiële risico’s verminderen en Sterke klant -leveranciersrelaties opbouwen.


—————————————————————————————————

Neem voor meer informatie contact op met Nick Hoek: 06-11168985

 4

0 Reacties