Wij maken het verschil

Door onze hightech oplossingen te combineren met hightouch dienstverlening en service.

Ons verhaal

Het idee om een baanbrekend werkkapitaal-platform voor bedrijven te ontwikkelen is ontstaan in 2017. Nick Hoek besprak zijn ideeën met Cees Ubink en al snel waren ze het er over eens dat dit te mooi was om te laten liggen. In 2018 is het platform in eigen beheer gebouwd en hebben we met veel bedrijven, adviseurs en deskundigen gesproken om hun tips, wensen en behoeften te kunnen verwerken. Sinds 2019 zijn we er klaar voor om klanten op ons platform te verwelkomen. NCN Capital beschikt over een eigen development afdeling waarmee we ons platform constant optimaliseren. Onze servicedesk bestaat uit mensen die precies weten hoe facturering werkt en waar je tegenaan kunt lopen.

Onze aanpak

Resultaat gedreven

We creëren nieuwe mogelijkheden en doorbreken vastgeroeste patronen in de financiële sector. Vanuit ons DNA zijn wij de fintech game changer die de financiële wereld op z’n kop zet.

Het menselijke element

Wat is ons geheim? Een fantastisch team!

Onze expertise op het gebied van informatietechnologie, financieel management, proces– en contractmanagement, digitale factuurverwerking en inkoopoptimalisatie zorgt voor een unieke combinatie van producten en diensten.

Onze waarden

Nuchterheid

Doe normaal, dan doe je gek genoeg is ons motto. Wij blijven altijd onszelf.

Competitief

Bij ons heerst een topsportmentaliteit. De wil om te winnen is altijd aanwezig. Bovendien gaan we nooit voor het halve werk.

Nauwkeurigheid

Security en privacy zijn één van de belangrijkste waarden die wij hanteren voor onszelf en voor onze klanten.

Het team

Nick Hoek

Managing Partner | MT

Nick is verantwoordelijk voor alle bedrijfsactiviteiten, waaronder verkoop, marketing, bedrijfsontwikkeling en communicatie.

Najim el Mouridi

DevOps Director | MT

Najim leidt wereldwijd het team voor product management, design en ontwikkeling. Hij is verantwoordelijk voor de kernproducten en -functies.

Mitchell Pauwels

Sales Director

Mitchell is verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van het NCN Capital netwerk.

Guus van Wetering

Supplier Onboarding Specialist

Guus zorgt ervoor dat leveranciers op een goede manier met het NCN Capital platform kunnen werken.

Het dagelijkse management is in handen van het management team  (MT) aangevuld met de expertise van Cees Ubink, Managing en Strategisch partner. Vanuit zijn 40+ jaar ervaring in supply chain management en finance adviseert hij het team.