Over ons

Wij maken het verschil

Door onze hightech oplossingen te combineren met hightouch dienstverlening en service.
ONZE AANPAK

Resultaat gedreven

We creëren nieuwe mogelijkheden en doorbreken vastgeroeste patronen in de financiële sector. Vanuit ons DNA zijn wij de fintech game changer die de financiële wereld op z’n kop zet.

NCN Capital team
HET MENSELIJKE ELEMENT

Wat is ons geheim?Een fantastisch team!

Onze expertise op het gebied van informatietechnologie, financieel management, proces– en contractmanagement, digitale factuurverwerking en inkoopoptimalisatie zorgt voor een unieke combinatie van producten en diensten.

Onze waarden

Nuchterheid

Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg is ons motto. Wij blijven altijd ons zelf.

Competitief

Bij NCN Capital leeft een topsport mentaliteit. De wil om te winnen is altijd aanwezig en we zullen nooit voor het halve werk gaan.

Nauwkeurigheid

Security en privacy zijn één van de belangrijkste waarden die wij hanteren voor ons zelf en voor onze klanten.

Management Team

Nick Hoek

Managing Partner
Nick is verantwoordelijk voor alle bedrijfsactiviteiten, waaronder verkoop, marketing, bedrijfsontwikkeling en communicatie.

Najim el Mouridi

DevOps Director
Najim leidt wereldwijd het team voor product management, design en ontwikkeling. Hij is verantwoordelijk voor de kernproducten en -functies.
Mitchell Pauwels NCN Capital Sales Director

Mitchell Pauwels

Sales Director
Mitchell is verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van het NCN Capital netwerk. Dit geldt voor zowel nieuwe klanten als leveranciers.

Het dagelijkse management is in handen van het bovenstaande team aangevuld met de expertise van Cees Ubink, Managing en Strategisch partner. Vanuit zijn 40+ jaar ervaring in procurement en finance adviseert hij het management team.

Klaar om uw financiële supply chain te optimaliseren?