Inkoopoptimalisatie/Procurement optimisation NCN Capital

Inkoopoptimalisatie

Stroomlijn uw inkoopproces.

Inkoopoptimalisatie: Purchase to Pay en meer

De NCN Capital propositie gaat verder dan alleen het versnellen van factuurbetalingen en Supply Chain Finance. Optimaal resultaat behaalt u namelijk niet alleen door rendement op eerdere betalingen te creëren, maar ook door uw inkoop te structureren.

Stroomlijn uw inkoopproces, accordeer uw inkoopfacturen automatisch en betaal uw leveranciers nog sneller met NCN Capital.

 

Verbeter het totale inkoopproces

NCN Capital helpt uw organisatie om het totale inkoopproces (strategisch, tactisch en operationeel) te optimaliseren.

Het resultaat: een gestroomlijnd Purchase & Pay proces.

Blijvende relaties

Succesvolle samenwerkingen

Een belangrijk resultaat van inkoopoptimalisatie is om met een gereduceerd aantal leveranciers, een meer succesvolle samenwerking tot stand te brengen. Dat kan leiden tot gemiddeld 5-10% besparing op uw inkoopuitgaven.

Netwerk

Ken je leveranciers

Onze inkoopexperts kennen alle leveranciers binnen de verschillende inkoopcategorieën en kunnen u helpen de beste match te vinden om uw strategische inkoopdoelen te realiseren.

Efficiënt

Gestroomlijnde processen

Onze Purchase-&-Pay oplossing borgt uw gehele operationele inkoopproces. Dit resulteert in een gestroomlijnd, geautomatiseerd proces en bespaart ook nog eens gemiddeld 1 tot 3% op uw inkoopuitgaven.

Effectief

Reduceer factuur goedkeuringstijd

De gemiddelde doorlooptijd van goedgekeurde facturen reduceren wij drastisch waardoor uw leverancier nog eerder zijn factuur kan incasseren.

One stop shop

Onze volledige propositie

NCN Capital kan stand-alone ingezet worden, maar in de combinatie kan het uw volledige Purchase & Pay proces faciliteren.