Cards Unlimited gaat voor duurzame leveranciersrelaties

Cards Unlimited en NCN Capital slaan de handen ineen voor het realiseren van duurzame leveranciersrelaties en optimalisatie van werkkapitaal.

'We streven naar een nog betere samenwerking met onze ketenpartners.'

Cards Unlimited gaat voor duurzame leveranciersrelaties

Cards Unlimited en NCN Capital slaan de handen ineen voor een langdurige samenwerking. Het streven naar duurzame leveranciersrelaties en optimalisatie van werkkapitaal zijn de uitgangspunten van de samenwerking. ‘Bij Cards Unlimited zijn wij altijd op zoek naar manieren om nog beter met onze ketenpartners te kunnen samenwerken. Na een prettig gesprek met Nick Hoek en Mitchell Pauwels waren we ervan overtuigd dat zij de ideale partner voor ons zijn. De gedrevenheid en oplossingsgerichtheid van het NCN Capital-team gaven voor ons de doorslag.’ aldus Peter Rijswijk van Cards Unlimited.

Niet alleen directe, maar ook indirecte voordelen

Door gebruik te maken van het NCN Capital platform geeft Cards Unlimited haar leveranciers de mogelijkheid om facturen eerder uitbetaald te krijgen. In ruil hiervoor ontvangt Cards Unlimited een variabele korting. De directe voordelen voor Cards Unlimited zijn: spreiding in betaling van de facturen waardoor geld niet langer dan noodzakelijk op de rekening staat, een tevreden leverancier, een geautomatiseerde boekingsprocedure én financieel voordeel. Ook de leveranciers profiteren van directe voordelen, te weten: grip op de betaaldatum (die bepalen ze immers zelf), een kortere DSO én inzage in en inspelen op de eigen cashflow. Een win-win situatie voor beide partijen.

Naast de eerder genoemde directe voordelen profiteren zowel Cards Unlimited als hun leveranciers ook van indirecte voordelen. Denk hierbij aan o.a. inzage in de betaalstatus van openstaande verplichtingen en afscheid nemen van statische kortingsafspraken. En hierdoor ook minder vragen aan de debiteurenafdeling over de factuurstatus of verzoeken om facturen eerder uit te betalen.

Over Cards Unlimited

Cards Unlimited is een dynamisch, proactief bedrijf. Het heeft zich in de afgelopen 17 jaar ontwikkeld tot marktleider op het gebied van cadeaukaarten, klantenpassen, toegangspassen en verpakkingen. Dankzij een eigen drukkerij, een uitgebreid machinepark met o.a. 2 high speed Drop on Demand inkjetlijnen, plak- en sealmachines en zeer geavanceerde cardmailing machines, levert het bedrijf grote aantallen cards per dag. Dankzij efficiënte productiemethodes, gecombineerd met een zeer klantgericht ordermanagement, garanderen zij zeer snelle levertijden.

Over NCN Capital

NCN Capital is ontstaan als antwoord op de behoefte van leveranciers aan liquiditeit en aan inkopende partijen om hun cash niet langer dan noodzakelijk op de bank te hebben staan tegen een negatieve rente. Vaak betalen deze laatste de belastingen al vooruit, maar waarom niet (ook) leveranciers vroegen de oprichters zich af?

Via het platform faciliteert NCN Capital klanten en leveranciers het optimaliseren van werkkapitaal middels Dynamic Discounting. Ook creëert het inzicht in facturerings- en betaalprocessen. Samen werken aan een sterkere financiële positie van leveranciers én de inkopende partijen, geeft een andere dimensie aan verbeterde leveranciersrelaties.

Meer weten?

Benieuwd naar wat NCN Capital voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op, ons team staat voor u klaar!