Een nieuw jaar: terugblik, vooruitblik en wensen!

Bij een nieuw jaar horen nieuwe wensen en nieuwe plannen. Maar niet voordat we even pas op de plaats maken en terugkijken naar wat is geweest.

Blikken jullie met ons mee terug en vooruit?

Een nieuw jaar: terugblik, vooruitblik en wensen!

Bij een nieuw jaar horen nieuwe wensen en nieuwe plannen. Ook bij NCN Capital. Maar niet voordat we als team even pas op de plaats maken en terugkijken naar wat is geweest. Voor het eerst zetten we deze bezinning op ‘papier’. Blikken jullie met ons mee terug en vooruit? Wie weet ontstaat er een mooie nieuwe traditie!

Een terugblik op een topjaar

2022 kunnen we met recht een topjaar noemen voor NCN Capital. We kregen er maar liefst 6 nieuwe klanten bij! Voor onze bestaande klanten konden we door wat aanpassingen extra grote stappen zetten, waardoor zij o.a. de jaarafsluiting overzichtelijk konden verwerken. Ook sloten we niet eerder zoveel nieuwe leveranciers op het platform aan. Mede door de inzet van onze nieuwe collega Guus van Wetering die als onboarding specialist dit als belangrijkste taak had.

Naast de al lopende samenwerkingen met HighQ, Nomentia en INCONTO gingen we een partnerschap aan met 12build. Een van de grootste verbindende partijen in de bouwwereld. Doel van deze samenwerking is het nog beter ondersteunen van bouwpartners en hun leveranciers in hun werkkapitaaloptimalisatie en cashflow regulatie. We houden jullie komende tijd op de hoogte over de ontwikkelingen op dit vlak!

Vooruitblik: kan het nog mooier?

Zo terugkijkend zien we dat we niet stil hebben gezeten. Kan het daardoor in 2023 nog mooier en intenser? Wij denken van wel. Onze plannen en initiatieven zijn er dan ook naar.

Komend jaar streven wij ernaar om nog meer te groeien in de bouwsector. Maar niet alleen die sector verdient een goede financiële partner voor hun cashflow, ook de andere sectoren. Om alle organisaties de voordelen van werkkapitaaloptimalisatie te laten ervaren, ontplooien we ook daarvoor diverse initiatieven.

Onze partner INCONTO, inkoop- en contractmanagmentsoftware, heeft ervoor gekozen om ons platform standaard aan hun software te koppelen. Iedere klant van INCONTO krijgt daardoor de beschikking over een eigen NCN Capital-omgeving. Daarnaast zetten we de eerste voorzichtige stappen over de grens. Duitsland is als eerste aan de beurt, oriënterende gesprekken met mogelijke partners hebben reeds plaatsgevonden.

Dit zijn enkele ontwikkelingen aan de klantkant, ook aan de organisatiekant hebben we mooie plannen. De kennis en kunde van ons team is een belangrijk goed. Daardoor kunnen wij jullie op maat ondersteunen. Om die kennis up to date te houden, organiseren we komend jaar kennissessies met gastsprekers uit de financiële wereld. Zij nemen ons team mee in de – volgens hen – belangrijkste thema’s in het vakgebied. Ook interesse om een kennissessie te verzorgen? Laat het ons weten!

Jubileum in zicht!

In 2023 vieren we het vijfjarig jubileum van NCN Capital. Ja, jullie lezen het goed! Vijf jaar geleden ontsproot het idee voor een werkkapitaaloptimalisatieplatform aan de breinen van Nick Hoek en Cees Ubink. In het derde kwartaal van dit jaar is het exact 5 jaar geleden dat de KVK-registratie plaatsvond. En dat we dit niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, staat vast. Hoe we dit doen, weten we nog niet. Dat geven we de komende weken vorm!

Voorspoed en geluk

Maar genoeg over NCN Capital! Een organisatie bestaat bij de gratie van haar klanten, relaties en leveranciers. Wij wensen daarom al onze relaties, zakelijk én privé, een jaar vol geluk, gezondheid en voorspoed toe.

Gelukkig Nieuwjaar!