Extra dimensie bieden aan echte meerwaarde

Thunnissen biedt een extra dimensie aan echte meerwaarde voor hun leveranciers dankzij de samenwerking met NCN Capital.

Hoe Thunnissen dit met NCN Capital realiseert.

Extra dimensie bieden aan echte meerwaarde

Echt waarde bieden. Daar draait het bij Thunnissen om. Dat bereiken zij aan de klantzijde al via de juiste vertaling van de klantvraag. Maar met de samenwerking met NCN Capital realiseren zij dit nu ook voor hun leveranciers. Door gebruik te maken van Dynamic Discounting en leveranciers de keuze te geven facturen versneld te laten uitbetalen, werken zij aan hun leveranciersrelaties. Daarnaast krijgt het bouwbedrijf niet alleen nog meer inzicht in de financiële processen, maar kan het ook de cashflow nog beter sturen.

Monitoren op tijd én geld, zowel bij bouwbedrijven als de leveranciers

Bouwbedrijven werken met wisselende voorraad en een strakke planning. Ook hebben zij te maken met schaarste op materiaal. Daarbovenop komt dat dit slechts tegen dagprijzen te verkrijgen is, ook voor leveranciers. Deze laatsten zijn om die reden genoodzaakt om groter in te kopen. Zij hebben tevens te maken met duurder transport waardoor leveranciers bestellingen samenvoegen. Aangezien de vraag in de huidige markt groter is dan het aanbod, zorgt het houden van voorraden ervoor dat leveranciers geen nee hoeven te verkopen. Voor dit alles is een betere liquiditeit nodig.

Thunnissen zorgt er samen met NCN Capital voor dat leveranciers nu zelf de controle over de uitbetaling van hun facturen hebben. Bij eerdere uitbetaling beschikken zij snel over meer geld en dus een betere liquiditeit. Een positief indirect gevolg van het inzetten van het platform is dat sommige leveranciers hun producten of diensten zelfs eerder leveren waardoor de kans op vertraging bij projecten drastisch afneemt.

Over Thunnissen

Of het nu gaat om binnenstedelijke vernieuwing, integrale gebiedsontwikkeling of beheervraagstukken. Met hun full service aanpak biedt Thunnissen altijd een duurzame en slimme invulling voor elke vastgoedopdracht.

Maar het gaat verder dan het ontwikkelen, bouwen en beheren van vastgoed. Het bouwbedrijf voelt zich betrokken bij haar opdrachtgevers en voelt een maatschappelijke verantwoordelijkheid om woonomgevingen te realiseren waar men zich prettig voelt.

Over NCN Capital

NCN Capital is ontstaan als antwoord op de behoefte van leveranciers aan liquiditeit en aan inkopende partijen om hun cash niet langer dan noodzakelijk op de bank te hebben staan tegen een negatieve rente. Vaak betalen deze laatste de belastingen al vooruit, maar waarom niet (ook) leveranciers vroegen de oprichters zich af?

Via het platform faciliteert NCN Capital klanten en leveranciers het optimaliseren van werkkapitaal middels Dynamic Discounting. Ook creëert het inzicht in facturerings- en betaalprocessen. Samen werken aan een sterkere financiële positie van leveranciers én de inkopende partijen, geeft een andere dimensie aan verbeterde leveranciersrelaties.

Meer weten?

Wenst u ook meer grip op en inzage in uw cashflow? Neem dan nu contact met ons op, ons team staat voor u klaar!